Lampu Liontin LED Rectangle

Katrangan singkat:


  • Ukuran: L1000 x W500 mm Persegi Panjang x 3 Potongan
  • Daya: 80W
  • Bahan: Aluminium + Silikon
  • Ukuran Profil: Jembar 10 x Dhuwur 20mm
  • LED: Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rectangle LED Pendant Light (4)
    Rectangle LED Pendant Light (5)

    Spesifikasi Kunci:

    Model No.

    HL60L13

    Ukurane

    L1000 x W500 mm Persegi Panjang x 3 Potongan

    Kekuwatan

    80W

    Materi

    Aluminium + Silikon

    Ukuran Profil

    Jembar 10 x Dhuwur 20mm

    LED

    Epistar SMD2835

    CRI

    80

    CCT

    2700K-6500K

    Arah sing mencorong

     Batin utawa njaba

    Supir

    Driver UL / TUV / SAA sing Disetujui (Driver LED Lifud)

    Tegangan

    AC100-277V

    Werna

    Warna ireng / Putih / krom / emas / liyane minangka sarat

    Kabel Suspensi

     Adjustbale, maksimal 1,5 meter (standar), dawa liyane bisa disesuaikan

    Pilihan Dimming

    Kasedhiya kanthi biaya tambahan, kalebu Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.

    Jaminan

    3 taun

    Asal Usul

    Provinsi Guangdong, China

    Ukuran liyane kasedhiya

    Ukuran cilik utawa luwih gedhe kasedhiya, hubungi kanthi bebas.

    Proses Produksi:

    Konfirmasi Detil-Gambar - Debarring -Buwang pengeboran- Nunyuk -Mesin CNN- Pusat kontrol CNC- Polishing- Pungkasan Lumahing -Ukuran-Aging Tes- Pemeriksaan mutu- Pengepakan- Pengiriman.

    Aplikasi:

    Lampu liontin modern iki kanthi desain modern lan fashiopnable cocog kanggo omah, papan sing beda, kayata ruang tamu, kamar turu, ruang makan. Uga misuwur ing wilayah pubis, kayata lampu ruang rapat kantor lan aplikasi liyane.

    Fitur:

    • Lampu modern liontin persegi panjang LED minimalis modern, cocok kanggo macem-macem dekorasi interior.

    • Cocogake karo desain bingkai persegi panjang geometris modern nggawe ruang stereoskopik kanthi ukuran sing beda, nambah ukuran ruang kanthi lampu gantung iki.

    • 5 proses lukisan, nggawe warna lampu liontin iki luwih dawa umure.

    • Tim insinyur riset lan pangembangan profesional lan kuwat bakal nyedhiyakake layanan gambar ukuran khusus, macem-macem ukuran diwenehake, ngukur manual bakal duwe toleransi 1-3 mm, matur nuwun amarga wis ngerti.

    • Werna populer sing kasedhiya, ireng lan putih klasik, amarga beda karo monitor sing beda-beda, gambar bisa uga ora nggambarake warna asli barang kasebut, hubungi kita, kita bakal njamin jinis sing padha karo warna sing dikarepake.

    • Negara sing beda-beda duwe syarat voltase sing beda lan kabeh bisa diwenehake miturut sarat.

    • Kabel suspensi sing bisa disetel, luwih gampang ngganti lampu liontin persegi panjang modern iki kanthi dhuwur langit-langit sing beda.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita