Lampu Pendant Linear Proyek Kantor

Katrangan singkat:


  • Bahan: Logam + Akrilik
  • LED: Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • CCT: 2700K-6500K
  • Arah sing mencorong: Batin utawa njaba
  • Sopir: Driver UL / TUV / SAA sing Disetujui (Driver Sumur Rata-rata)
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Lampu linier LED modern dirancang khusus kanggo area kantor modern. Minangka lampu utama ing kantor, kita nyoba nggawe trobosan ing struktur lan optik. Ing wiwitan, lampu linier digunakake kanggo nambah area cahya, lan fokus luwih akeh lampu kanggo area kerja, nambah struktur shading cahya sekaligus. Luminaire sing cocog kanggo lampu kantor, desain sing nyambung kanthi mulus, nggunakake struktur internal, ndhelikake struktur sambungan. Kanthi panjaluk sing apik banget lan modis, kita nganyarke minangka pencahayaan seni, ora mung dadi lampu komersial sing bisa madhangi kamar, kantor, nanging uga liontin dekorasi sing ideal.

    Office Project Linear Pendant Light (4)
    Office Project Linear Pendant Light (5)

    Spesifikasi Kunci:

    Model No.

    HL60L12-80

    HL60L12-100

    HL60L12-120

    HL60L12-150

    Dawane

    800 mm

    1000 mm

    1200 mm

    1500 mm

    Kekuwatan

    16W

    20W

    24W

    30W

    Ukuran Profil Jembar 50 * Dhuwur 50mm
    Materi Logam + Akrilik
    LED Epistar SMD2835
    CRI 80
    CCT 2700K-6500K
    Arah sing mencorong Batin utawa njaba
    Supir Driver UL / TUV / SAA sing Disetujui (Driver Sumur Rata-rata)
    Tegangan AC100-240V
    Werna Warna ireng / putih utawa liyane sing dibutuhake lsp.
    Kabel Suspensi 1,5 meter (maksimal), kabel dawa liyane bisa diwenehake miturut sarat.
    Pilihan Dimming Kasedhiya kanthi biaya tambahan, kalebu Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.
    Jaminan 3 taun
    Asal Usul Provinsi Guangdong, China
    Keterangan: Ukuran khusus kasedhiya.

    Cara Instalasi sing Beda:

    A: Pusat plafon persegi dowo wungu

    B: Langit-langit cilik sing dipisah

    Office Project Linear Pendant Light (6)

    Fitur:

    • Pentingake keilmuan lan kenyamanan desain, kanthi garis minimalis kanthi horisontal lan vertikal, nyorot mode lan kepraktisan modern lan sederhana.

    • Profil logam sing tahan lama kanthi semprotan sing dicet kanthi warna ireng utawa putih.

    • Semprot proses dicet sawise manggang jangka panjang, luwih awet lan warna tetep cerah saben wektu.

    • Kabel suspensi sing bisa disetel, cocok kanggo dhuwur langit-langit sing beda.

    • Papan cahya linier, pilihan sing apik kanggo meja kantor, pulau pawon, meja makan, resterant

    • CRI dhuwur, mulihake warna produk kanthi realistis, kasedhiya luwih dhuwur kanggo CRI90 kanggo proyek.

    • Lampu alami sing sehat diwiwiti kanthi LED sing apik.

    Werna utama:

    HL60L12-1

    Matt Ireng

    HL60L12-2

    Matt putih


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita