Warta Perusahaan

  • Design Change Life More Simple and Bring You What You Need

    Desain Ngganti Urip Luwih Sederhana lan Nggawe Apa sing Sampeyan Butuhake

    Apa sing kudu sampeyan ngerteni babagan pencahayaan sentris manungsa, Pak Andreas Schulz nuduhake akeh proyek pencahayaan arsitektur lan mbuktekake manawa pencahayaan humanistik ana ing endi wae, lan pengaruh penting tumrap emosi manungsa liwat cahya. Minangka pabrikan lan eksportir pengalaman sing sugih, ...
    Waca liyane
  • Kepiye milih lampu gantung? Kepiye desainer kudu menehi saran marang pamilik?

    Lampu gantung minangka pencahayaan dekorasi sing populer sing dipasang ing langit-langit ing ruangan njero ruangan, misuwur ing ruangan njero ruangan sing amba lan mewah (hotel, aula pesta gedhe, lan liya-liyane) lan ruang omah amarga cahya sing alus lan dekorasi sing kuwat. Advokasi ora ana lampu utama wiwit pirang-pirang taun ...
    Waca liyane