Apa ukuran lampu tembok sing dipasang ing endhas amben 2 meter?

1. Lampu tembok sisih amben kudu 1,5 nganti 1.8m saka lemah saka ngisor. Yen lampu tembok sisih amben tembok metu, jarak antarane tembok lan tembok tembok amben udakara 10cm nganti 40cm. Yen dhuwur amben 45 cm, ditambah dhuwure kasur sing biasane bisa nganti 90 cm, mula dhuwure lampu tembok sisih amben kudu luwih saka 90 cm, lan kudu dipasang ing sisih ndhuwur meja sisih amben.

 

2. Dhuwure lampu tembok sisih amben biasane 90 cm. Dhuwur lampu tembok sisih amben dianjurake dadi 1,7 meter nalika masang lampu tembok sisih amben. Yen dipasang miturut ukuran iki, bakal katon luwih terkoordinasi sekilas, lan uga bisa memenuhi syarat awak manungsa. Dhuwur lampu tembok sisih amben ora kudu luwih saka 1,8 meter, sing gampang kena astigmatisme lan ora gampang cahya.

 

3. Sadurunge masang lampu tembok sisih amben, luwih dhisik kudu ngukur dhuwure amben, dhuwure meja sisih amben lan ukuran pendhudhuk sadurunge dipasang. Umume, lampu alus luwih apik, lan derajat cahya kudu kurang saka 60 watt. Kajaba iku, macem-macem jinis lampu tembok kudu dipilih miturut syarat instalasi. Yen ruangane cukup sithik, luwih becik nggunakake lampu tembok siji-sirah. Yen ruangane amba, sampeyan bisa milih lampu tembok dobel. Kanggo papan sing amba, pilih lampu tembok sing luwih kenthel.


Wektu kiriman: Feb-26-2021