Pengaruh suhu warna sing beda ing emosi manungsa

Suhu warna sing beda-beda bakal nggawe atmosfer sing beda.

 Contone, warna anget bisa nggawe swasana sing anget, romantis lan nyaman, dene warna sing adhem bakal nggawe gambar katon adhem lan sepi.

Suhu warna sing beda ditampilake ing ngisor iki:

01

Umume kita mbagi suhu warna sumber cahya dadi telung kategori:

1. Lampu putih anget

Suhu warna cahya anget umume udakara utawa ngisor 3000K, sing padha karo cahya pijar, kanthi komponen cahya abang sing luwih akeh, menehi rasa anget lan nyenengake masarakat;

2. Lampu putih alam

Suhu warnane udakara 4000K, sing bakal nggawe masarakat krasa seneng, kepenak lan tentrem;

3. Lampu adhem

Suhu warnane udakara 5500K ~ 6500K, sumber cahya cedhak karo cahya alami, nduweni perasaan sing padhang lan bisa nggawe konsentrasi masarakat.

Dadi csuhu warna hoose miturut lingkungan.

Nyatane, suhu warna mengaruhi kabeh aspek urip kita. Contone, nalika pasangan lunga menyang restoran sisih kulon kanggo mangan, mesthine kudu milih suhu warna sing sithik, luwih alus lan anget.

02

Saliyane restoran, sumber cahya suhu kurang bisa digunakake ing lobi hotel, ruang istirahat, ruang maca, lsp. Kanggo cahya liontin restoran, lampu hotel, hubungi Haus Lighting kanggo rincian liyane.

03

Kanggo papan kerja kanthi tliti kaya lingkungan kantor, suhu warna luwih cerah, dadi karyawan bisa fokus ing gaweyane. Ing suhu warna medium (udakara 4000K), karyawan bisa njaga semangat lan kahanan sing apik, saengga bisa nambah efisiensi kerja para karyawan. Lan kanggo wilayah kerja sing presisi tinggi kayata pabrik, rumah sakit, ruang konferensi, guru, lsp. Disaranake supaya suhu warna udakara 4000K.

04

Kanggo cahya liontin linear liyane, lampu langit-langit, pencahayaan Haus bisa nyedhiyani sampeyan solusi lengkap kanthi langsung.


Wektu kiriman: Mar-16-2021