Cara ngrias omah kanthi koridor Ruangane surem, lampu ora dipilih, limang jinis pencocokan anget lan padhang

Yen koridor ora cukup cahya, papan kasebut bakal katon surem banget. Yen kedadeyan kaya ngono, mula bakal ngalami rasa depresi lan wedi marang wong liya. Banjur kepiye carane dekorasi omah kanthi koridor? Ngadhepi koridor sing surem, limang jinis peralatan lampu dianjurake supaya ruangan kasebut cerah lan anget.

● Lampu langit-langit cilik, nambah rasa ruangan

● Strip cahya alus, kebak garis lan teknologi

● Lampu sorot umum, gampang lan praktis, apik lan loma

● Lampu tembok desain kanggo mujudake metode pencahayaan sing unik

● Lampu gantung cilik, ngilangi rasa tertindhes


Wektu kiriman: Feb-26-2021