Cara milih lampu gantung

Lampu gantung umume digunakake ing ruang tamu, ruang makan utawa kamar turu ing omah. Lampu gantung hias banget, nanging ana apa lampu gantung sing ana? Kepiye milih lampu gantung? Cara nginstal lampu gantung? Sabanjure, dakkandhakake.

01 Jinis lampu gantung

Lampu gantung sing kebak gaya bahari asale saka Spanyol, sing nduweni sejarah maritim sing dawa. Lampu kasebut kalebu plug-in lan lampu minyak, sing cocog banget kanggo desain interior sing ngambah rasa.

Lampu gantung kristal cocok kanggo ruang tamu, kamar turu, ruang makan, koridor, hotel lan lobi liyane. Lampu gantung duwe pola paling akeh. Umume digunakake yaiku lampu lilin gaya Eropa, lampu gantung Cina, lampu gantung kristal, lampu gantung, lampu gantung mode, lentera naungan kerucut, lentera tedheng rata, lentera korset, lampu gantung bal pronged lima, lentera magnolia, lampu gantung Olive, lsp. Ana rong jinis lampu gantung tunggal kepala lan lampu gantung multi-kepala sing digunakake ing ruang tamu. Tilas umume digunakake ing kamar turu lan ruang makan lan sing terakhir kudu dipasang ing ruang tamu. Dhuwur instalasi candelier, titik paling endhek kudu ora kurang saka 2,2 meter saka lemah.

Lampu gantung lilin gaya Eropa

 Lampu gantung kristal gaya Eropa klasik diilhami dening metode pencahayaan lilin saka wong-wong kuno. Nalika semana, masarakat nyelehake pirang-pirang lilin ing seni wesi sing digantung. Saiki, akeh lampu gantung dirancang kanthi gaya iki, nanging lilin diganti dadi bolam, nanging lampu lan wadhah lampu isih kaya lilin lan lilin.

 Lampu gantung kristal

 Ana sawetara jinis lampu kristal: lampu kristal alami lan lampu gantung, lampu gantung cetakan kristal timbal, lampu gantung cetakan kristal timbal, lampu gantung kaca tengah kristal, lampu gantung liontin kaca, gelas casting kristal lan lampu gantung pemotong, lampu gantung kaca kristal ngenteni.

 Umume lampu kristal ing pasar digawe saka kristal tiruan, nanging bahan sing digunakake ing kristal tiruan beda. Lampu kristal bermutu digawe saka bahan berteknologi tinggi, lan sawetara lampu kristal sing kurang apik malah nggunakake plastik minangka kristal tiruan. Bahan, efek cahya lan bayangan kasebut pancen mlarat banget. Mula, sampeyan kudu mbandhingake lan ngenali kanthi tliti nalika tuku. Kristal sing umume digunakake yaiku K5 lan K9.

 Lampu gantung gaya Cina

Lampu gantung Cina klasik padhang lan rapi, cocog kanggo dipasang ing area foyer. Ing lawang mlebu, cahya sing padhang menehi swasana sing anget lan nyenengake, lan pola Cina bakal menehi katrangan marang tamu sing terang-terangan lan ora sabar, iki kulawarga tradisional. Perlu dielingake yen spesifikasi lan gaya lampu lan lantern kudu dicocogake karo ruang tamu. Kajaba iku, yen sampeyan pengin nyorot layar lan dekorasi, sampeyan kudu nambah lampu sorot.

 Lampu gantung mode

Umume wong ora pengin dekorasi kanthi gaya klasik Eropa. Lampu gantung gaya modern asring luwih populer. Ana akeh gaya lampu gantung modern ing pasar, lan akeh papan sing bisa dipilih, lan kabeh jinis garis kasedhiya.


Wektu kiriman: Apr-22-2021