Kepiye carane lampu klasik kasebut dirancang?

Lampu hiasan duwe tingkat kebebasan sing gedhe ing desain.Ora kaya lampu komersial, sing nduweni tujuan teknis utama babagan kualitas optik, desain lampu hias ora mung nandheske kaendahan wangun lampu, nanging uga atmosfer efek cahya.Ing skenario aplikasi sing beda-beda, desainer biasane menehi penekanan ing wangun utawa optik lampu hiasan.Mulane, nalika ngrancang lampu hiasan, desainer kudu nangkep rasio "wangun" lan "cahya".

1.Theshape minangka wangun utama, cahya minangka tambahan

Kepiye carane lampu klasik dirancang (1)

Lampu tembok ing gambar ing ndhuwur nduweni basa desain sing sugih ing wangune.Wangun kaca mulus sing terintegrasi ndhelikake sumber cahya.Lampu dipasang ing tembok.Iki ora mung lampu tembok, nanging uga minangka gaya seni geometris.

2. Cahya dadi andalan, wujud dadi tambahan.

Kepiye lampu klasik kasebut dirancang (2)

Kepiye desain lampu klasik kasebut (3)

Tetesan banyu arep tiba-Momento chandelier grup.Inspirasi Momento asale saka pemandangan ing alam: tetesan banyu alon-alon nglumpukake nganti wayahe arep netes, kaya-kaya wis nyerep kabeh cahya, nggambarake pemandangan ing sakubenge.Kap lampu kaca Momento yaiku tetesan banyu sing arep netes.Sumber cahya macet ing ndhuwur.Nalika cahya ngliwati "tetes banyu", cahya kasebut dibiasake lan kasebar, mbentuk halo sing padhang lan peteng ing lemah, kaya tetesan banyu sing tiba ing permukaan banyu sing tenang.Ripples ing iku kebak fun.

3.Form lan cahya sisih dening sisih.

Kaya sing wis dakkandhakake ing wiwitan, kebebasan desain lampu hiasan apik banget.Saliyane fokus ing siji aspek saka wujud lan cahya, desainer uga bisa ngimbangi, nyampur lan nglengkapi siji liyane kanthi harmoni.

Kepiye desain lampu klasik kasebut (4)

Ing gambar ndhuwur, desainer ora nggawe wangun flamboyant, nanging nggunakake ring logam bunder lancip kanggo nahan kap lampu werni frosted seragam luminous.Ing karya seni iki, kap lampu werni frosted sing padhang seragam minangka awak utama saka wangun, awak utama cahya, lan wangun lan cahya digabungake.


Wektu kirim: Nov-23-2020