Kepiye cara lampu klasik kasebut dirancang?

Lampu dekoratif duwe desain kebebasan sing gedhe. Beda karo pencahayaan komersial, sing duwe tujuan teknis utama kualitas optik, desain lampu dekoratif ora mung negesake kaendahane bentuk lampu, nanging uga swasana efek cahya. Ing skenario aplikasi sing beda-beda, para desainer biasane negesake bentuk utawa optik lampu dekoratif. Mula, nalika ngrancang lampu dekorasi, desainer kudu ngerteni rasio “bentuk” lan “cahya”.

1. Thesape minangka bentuk utama, lampu kasebut minangka tambahan

How are those classic lamps designed (1)

Lampu tembok ing gambar ing ndhuwur duwe basa desain sing bentuke. Wangun gelas mulus terintegrasi ndhelikake sumber cahya. Lampu kasebut dipasang ing tembok. Ora mung lampu tembok amarga gaya seni geometris.

2. Cahya minangka andalan, bentuk tambahan.

How are those classic lamps designed (2)

How are those classic lamps designed (3)

Tetesan banyu bakal klompok gantung-Momento. Inspirasi Momento asale saka adegan alam: tetesan banyu alon-alon nglumpukake nalika arep netes, kaya yen wis nyedhot kabeh cahya, nggambarake pemandangan ing sekitar. Lemare kaca Momento minangka tetes banyu sing arep netes. Sumber cahya ana ing ndhuwur. Nalika cahya nglewati "gulung banyu", lampu kasebut dibiji maneh lan kasebar, nggawe cahya lan halo peteng ing lemah, kaya tetes banyu sing tiba ing permukaan banyu sing tenang. Riak ing kana kebak nyenengake.

3. Formulir lan cahya saliyane.

Kaya sing wis kasebut sadurunge, kebebasan desain lampu dekorasi pancen apik. Saliyane fokus ing salah sawijining aspek wujud lan cahya, para desainer uga bisa ngimbangi, nyampur lan nglengkapi siji liyane kanthi harmoni.

How are those classic lamps designed (4)

Ing gambar ing ndhuwur, desainer ora nggawe bentuk flamboyan, nanging nggunakake cincin logam bunder sing lancip kanggo nyekel lampu lampu bola frosted sing seragam. Ing karya seni iki, kap lampu werni frosted bercahaya sing seragam minangka awak utama bentuk, awak utama cahya, lan bentuk lan cahya kasebut terintegrasi.


Wektu kiriman: Nov-23-2020