Desain Ngganti Urip Luwih Sederhana lan Nggawe Apa sing Sampeyan Butuhake

Apa sing kudu sampeyan ngerteni babagan pencahayaan sentris manungsa, Pak Andreas Schulz nuduhake akeh proyek pencahayaan arsitektur lan mbuktekake manawa pencahayaan humanistik ana ing endi wae, lan nggawa pengaruh penting marang emosi manungsa liwat cahya.

Minangka pabrikan lan eksportir pengalaman sing sugih, kita ngerti kanthi angel babagan pilihan klien ing macem-macem desain pencahayaan ing antarane lampu gantung lan liontin, lampu langit-langit lan uga kudu milih warna sing beda-beda.

Design Change Life More Simple and Bring You What You Need (4)

Sawise ngembangake riset lan pemasaran, pencahayaan Haus diluncurake ing ngisor iki desain upgrade seri HL60C09 - langit-langit lan cara gantung liontin ing sak lampu, nggawe pangowahan sing bener lan gampang kanggo gaya apa wae antarane lampu gantung lan lampu langit-langit lan trep kanggo milih cahya sing kepenak. warna miturut panjaluk sampeyan. Pangguna pungkasan mung kudu milih siji produk supaya bisa dadi kenyamanan loro kasebut.

Ing ngisor iki minangka salah sawijining padhang sing laris lan cahya liontin bunder lan lampu langit-langit sing apik ing siji desain.

• Owahi warna CCT, pilih opsi suhu warna sadurunge masang sing dipasang.

• Cara pangowahan gampang diganti, pilih cara instalasi kanthi bebas kaya langit-langit sing dipasang utawa dipasang sadurunge masang lampu.

• Permukaan Gamelan sing dicet ireng utawa putih sing populer

• Sumber cahya LED hemat energi

• Umur dawa kanthi driver LED lan LED merek

• Dimmable kasedhiya minangka sarat, 0-10V dimmable, phase-cut dimmable, triac dimmable, Dali dimmable

• garansi 3 taun

Spesifikasi kaya ing ngisor iki:

Model No.

 HL60C09-400U

 HL60C09-600U

 HL60C09-800U

Geser lan kanopi tetep dadi lampu pendant (A)

Diameter 400 x H1500mm

Diameter 600 x H1500mm

Diameter 800 x H1500mm

Sawise Copot sling lan kanopi minangka lampu langit-langit (B)

Diameter 400 x H90mm

Diameter 600 x H90mm

Diameter 800 x H90mm

Kekuwatan

24W

45W

80W

Materi

Aluminium + Akrilik

CRI

80

Werna

Ireng / Putih / Liyane minangka sarat

CCT

3000K / 4000K / 6000K

Tegangan

AC100-240V

IP

20

Design Change Life More Simple and Bring You What You Need (1) Design Change Life More Simple and Bring You What You Need (2) Design Change Life More Simple and Bring You What You Need (3)

Pencahayaan humanistik nggawe urip luwih gampang lan kepenak, padhangake urip kanthi siji lampu!

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.


Wektu kiriman: Nov-23-2020