Kabar

  • Cara milih lampu tangga

    Cara milih lampu tangga

    1. Nalika milih lampu tangga, ana bedane gedhe antarane bentuk tangga lan bidang longitudinal, mula yen lampu tangga pengin milih lampu gantung, sampeyan kudu nimbang ukuran lampu gantung....
    Waca liyane
  • Cara milih bahan lampu

    Cara milih bahan lampu

    --Njupuk lampu gantung minangka conto Iku gumantung saka gaya dekorasi ruang tamu sampeyan.Bahan sing beda yaiku gaya sing beda, lan uga ana kaluwihan lan kekurangan sing beda.Kauntungan saka lampu gantung wesi: ...
    Waca liyane
  • Cara milih bahan lampu

    Pabrik bahan lampu luwih akeh, tembaga, wesi, stainless steel, rotan, kayu, kaca, PVC, plastik, balung, kertas, lan liya-liyane. Bahan kasebut nemtokake jinis wujude.Nanging, pilihan saka materi lamps, wis nguber anyar.Nalika milih materi, sampeyan kudu nimbang ekonomi ...
    Waca liyane
  • Apa chandelier?

    Ana uga macem-macem lampu gantung lampu, kayata lampu gantung modern sing laris sing lampu gantung emas, lampu gantung sputnik, lampu gantung roda gerobak, lampu gantung kuningan, lampu gantung linear, lampu gantung kipas langit-langit, lampu gantung kayu, lsp.
    Waca liyane
  • Apa lampu gantung?

    Lampu gantung bisa dipasang?Lampu gantung yaiku lampu sing digantung ing garis lurus saka langit-langit.Bisa uga disambungake menyang omah sampeyan, utawa bisa uga nganggo plug in!Kanthi macem-macem pilihan, gampang golek sing cocog karo gaya omah sampeyan.Lampu gantung...
    Waca liyane
  • Apa lampu tembok?

    Apa sing diarani lampu ing tembok?Sconce tembok minangka jinis lampu sing dipasang ing tembok tinimbang digantung ing langit-langit.Ora kaya lampu gantung, liontin, lan lampu sing ditutup, lampu sconce tembok ngarahake munggah tinimbang mudhun.
    Waca liyane
  • Apa lampu lantai?

    Apa lampu lantai?

    Kepiye carane milih lampu lantai?Mbok menawa sing paling penting, sampeyan kudu milih lampu lantai adhedhasar jinis cahya sing dibutuhake ing kamar.Deleng telung lapisan utama cahya kanggo mutusake: sekitar, tugas lan aksen.Mungkin sampeyan pengin lampu sekitar sing anget, sing ana macem-macem warna ...
    Waca liyane
  • Apa lampu meja?

    Apa lampu meja?

    Jinis lampu meja sing paling apik?BEST sakabèhé;BEST BANG FOR THE Buck;DESIGN paling apik;BEST kanggo spasi cilik;SET paling apik.Kualitas tinggi hot sale mewah amben gedhe meja sisih ring lampu wengi (https://www.hauslighting.com/high-quality-hot-sale-luxury-large-bed-side-table-ring-...
    Waca liyane
  • lampu LED

    lampu LED

    Kanthi kemajuan ilmu pengetahuan, teknologi lan masyarakat, lampu saya suwe saya ganti.Lampu LED duwe kaluwihan umur kerja sing dawa, konsumsi daya sing sithik, wektu nanggepi cepet, ukuran cilik, bobot entheng, resistance resistance, dimming, grading warna, perlindungan lingkungan, lan liya-liyane.
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka lampu langit-langit

    Kaluwihan saka lampu langit-langit

    Lampu lan lentera minangka barang sing penting kanggo dekorasi.Dheweke ora mung bisa madhangi urip kita, nanging uga duwe peran hiasan.Lampu langit-langit luwih umum digunakake.Cahya lampu langit-langit alus.khususe...
    Waca liyane
  • Indikator sing kudu digatekake lampu meja

    Indikator sing kudu digatekake lampu meja

    (1) Gunakake lampu meja LED kanthi suhu warna sing bisa diatur, lan atur suhu warna ing ngisor 4000 K ing wayah wengi;(2) Lampu meja kanthi suhu warna sing ora bisa diatur lan suhu warna sing luwih dhuwur tinimbang 4000 K ora kudu digunakake ing wayah wengi....
    Waca liyane
  • Enem kaluwihan saka lampu meja LED

    Enem kaluwihan saka lampu meja LED

    Karakteristik bawaan LED nemtokake manawa sumber cahya sing paling cocog kanggo ngganti sumber cahya tradisional, lan nduweni macem-macem panggunaan.1. Sumber cahya...
    Waca liyane
  • Sing Mikir Sampeyan Bisa Mikir, Cukup Tampilake Gaya Urip Sampeyan!

    Cahya iku mripat omah, yen ora ana lampu ing omah, mung kulawarga tanpa mripat mung bisa urip ing peteng, mula posisi lampu ing kulawarga penting banget.Lampu hiasan uga dadi bagean penting kanggo interior omah, nggawe omah sing paling nyaman.CCT...
    Waca liyane
  • Gedung Tim Penjualan Pencahayaan Haus -Tim Siji, Siji Ngimpi

    Tanggal 11 September 2021, Lokasi Huizhou Sajrone periode khusus lan amarga COVID-19, kita nganakake kegiatan mbangun tim iki ing Gunung Nankun sing sepi ing Huizhou.Acara iki berkisar ing tema "SATU TIM, SATU MIMPI", sing tujuane kanggo ngembangake departemen sales' ...
    Waca liyane
  • Kita pindhah menyang pabrik manufaktur anyar

    Haus Lighting terus nambah lan grup sing enom lan semangat!We nandheske kanggo nindakake lampu ayu lan kualitas dhuwur, karo maksud asli kita 'Cahya Up The World'.Kanthi panjaluk produksi nambah lan nyedhiyakake lingkungan kerja sing luwih nyaman kanggo saben staf, Kita ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan lan cacat saka chandelier lan lampu langit-langit

    Ing proses dekorasi omah, pilihan cahya minangka link sing penting banget.Ing pasar dekorasi saiki, lampu utama bisa dipérang dadi rong jinis: lampu gantung lan lampu langit-langit.Cahya rong jinis iki duwe ciri dhewe, sing uga nggawe akeh wong ngrasa ...
    Waca liyane
  • Cara kanggo milih chandelier

    Lampu gantung biasane digunakake ing ruang tamu, ruang makan utawa kamar turu ing omah.Lampu gantung minangka hiasan banget, nanging apa jenis lampu gantung sing ana?Cara kanggo milih chandelier?Carane nginstal chandelier?Sabanjure, kabari aku.01 Jinis-jinis lampu gantung Lampu gantung sing kebak nautika...
    Waca liyane
  • Pengaruh suhu warna sing beda ing emosi manungsa

    Suhu warna sing beda bakal nggawe atmosfer sing beda.Contone, werna-werna anget bisa nggawe atmosfer sing anget, romantis lan nyaman, dene warna-warna sing adhem bakal nggawe gambar katon adhem lan sepi.Suhu warna sing beda ditampilake ing ngisor iki: Kita umume dibagi warna ...
    Waca liyane
  • Apa ukuran lampu tembok sing dipasang ing endhas amben 2 meter?

    1. Lampu tembok bedside kudu 1,5 nganti 1,8m adoh saka lemah saka ngisor.Yen lampu tembok bedside jinis tembok metu, jarak antarane tembok lan lampu tembok bedside kudu kira-kira 10cm nganti 40cm.Yen dhuwure amben 45 cm, ditambah dhuwure kasur biasa bisa rea...
    Waca liyane
  • Carane dekorasi omah kanthi koridor Ruangan surem, lampu ora dipilih, limang jinis sing cocog yaiku anget lan padhang.

    Yen koridor ora cukup cahya, papan bakal katon surem banget.Yen kedadeyan kaya mangkene, wong bakal ngalami depresi lan wedi.Banjur carane dekorasi omah karo koridor?Ngadhepi koridor sing surem, limang jinis lampu sing disaranake kanggo nggawe spa...
    Waca liyane
  • Inventarisasi limang lampu gantung ruang tamu, sing sampeyan pikir paling apik kanggo omah sampeyan

    Ruang tamu minangka bagean penting saka tata letak kulawarga.Iku mung panggonan kanggo kulawarga luang lan hiburan, lan iku uga panggonan utama kanggo nglipur tamu.Dekorasi sing apik bisa menehi kesan sing apik kanggo para tamu, lan nggawe wong memuji, mikir yen sampeyan duwe ...
    Waca liyane
  • Apa perlu tuku lampu lantai?Sampeyan isih takon pitakonan iki

    Akeh kanca bisa sinau babagan lampu lantai saka TV, sing asring katon ing kulawarga sugih ing taun 60-an lan 70-an.Nanging, lampu lantai modern biasane kasusun saka kurung, lampshades lan sumber cahya, manggoni panggonan lan wis outdated, supaya akeh wong ora bakal milih.Yen sampeyan maca artikel iki, ...
    Waca liyane
  • Ana bedane antarane lampu gantung lan ora ana lampu gantung, owah-owahan pancen apik banget!

    Jaman wis maju, lan lampu lan lampion uga muncul kanthi beda.Sanajan lampu gantung minangka gaya klasik, kanthi inspirasi desain sing luwih akeh, desain tanpa lampu utama wis dadi hiasan utama!Dina iki, ayo ngomong babagan bedane lampu gantung lan ora ...
    Waca liyane
  • Ora ngerti lampu lantai sing dipilih?Bisa milih kaya iki

    Kanthi pangembangan perabotan omah sing prasaja, jinis lan wujud lampu lantai saya tambah akeh, lan fungsine uga ngalami akeh inovasi.Ing babagan desain, lampu lantai kalebu gaya Nordic, kanthi desain strip minimalis lan desain mlengkung; ...
    Waca liyane
  • Lampu gantung gedhe wis ketinggalan jaman, lan desain lampu utama saiki wis populer, sing maju!

    Aku isih ngelingi dekorasi sawetara taun kepungkur, lampu ing ruang tamu kabeh lampu gantung volume gedhe utawa lampu langit-langit, nanging saiki sampeyan bakal nemokake ing dekorasi.Akeh wong nyerahake lampu utama, lan ora ana lampu utama sing dadi tren.1. Apa ciri-cirine ora ana ligan utama...
    Waca liyane
  • Aja nginstal lampu gantung gedhe, lampu iki populer ing taun iki!Teka lan delengen~

    1. Lampu langit-langit Lampu langit-langit rada mirip karo lampu gantung, nanging ora ana proses gantung, mula katon luwih sederhana lan jejeg.Secara pribadi kaya iki, cocok banget kanggo gaya dekorasi Jepang, Nordic lan prasaja.2. Downlight Downlight umume digunakake ing macem-macem ba luang ...
    Waca liyane
  • Desain Ganti Urip Luwih Prasaja lan Nggawa Apa Sampeyan Perlu

    Desain Ganti Urip Luwih Prasaja lan Nggawa Apa Sampeyan Perlu

    Apa sampeyan kudu ngerti babagan cahya manungsa centric, Pak Andreas Schulz nuduhake karo kita akeh proyek cahya arsitektur lan mbuktekaken sing cahya humanistik nang endi wae, lan nggawa pengaruh penting ing emosi manungsa liwat cahya.Minangka Produsèn cahya pengalaman sugih lan eksportir, kita ...
    Waca liyane
  • Kepiye carane lampu klasik kasebut dirancang?

    Kepiye carane lampu klasik kasebut dirancang?

    Lampu hiasan duwe tingkat kebebasan sing gedhe ing desain.Ora kaya lampu komersial, sing nduweni tujuan teknis utama babagan kualitas optik, desain lampu hias ora mung nandheske kaendahan wangun lampu, nanging uga atmosfer efek cahya.Ing macem-macem aplikasi ...
    Waca liyane
  • Cara kanggo milih chandelier?Kepiye para desainer menehi saran marang para pamilik?

    Lampu gantung minangka lampu hias populer sing dipasang ing langit-langit ing ruang njero ruangan, populer ing ruang njero ruangan gedhe lan dhuwur (hotel, ruang pesta gedhe, lan liya-liyane) lan papan omah amarga cahya alus lan dekoratif sing kuwat.Advokasi ora ana lampu utama sajrone pirang-pirang taun ora ...
    Waca liyane