. China Modern Ring Pendant Light HL60L04-4 pabrik lan supplier |Lampu Haus

Lampu Pendant Ring Modern HL60L04-4

Katrangan singkat:


  • ukuran:Dhiameter 1200 + Dhiameter 1000 + Dhiameter 800 + Dhiameter 600 mm
  • daya:135W
  • Bahan:Stainless Steel + Silika gel
  • LED:Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • CCT:2700K-6500K
  • Detail Produk

    Tag produk

    lampu gantung hotel
    bunder-pendant -lampu

    Spesifikasi Utama:

    Model No. HL60L04-4
    Ukuran Dhiameter 1200 + Dhiameter 1000 + Dhiameter 800 + Dhiameter 600 mm
    daya 135W
    Bahan Stainless Steel + Silika gel
    LED Epistar SMD2835
    CRI 80
    CCT 2700K-6500K
    Arah Glowing Ing njero utawa njaba
    sopir UL/TUV/SAA Disetujui Driver (Mean Well driver)
    Tegangan AC 100-240V
    warna Emas/Mawar Emas/Kuningan/Chrome/Ireng Mutiara etc.
    Ukuran Profil Jembaré 15 * Dhuwur 15mm
    Kabel Suspension Kab 3 meter (maksimum), kabel dawa liyane bisa diwenehake miturut syarat.
    Pilihan Dimming Kasedhiya kanthi biaya tambahan, kalebu Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.
    Garansi 3 taun
    asale Provinsi Guangdong, China
    Cathetan: Ukuran khusus kasedhiya, kayata diameter 300 mm nganti diameter 5000mm, hubungi kita kanggo rincian liyane.

    Fitur

    • Desain dering bunder klasik modern sing prasaja, cocok kanggo macem-macem interior dekoratif scence.Lampu liontin multi-ring iki minangka pilihan lampu hiasan sing paling apik kanggo bangunan duplex utawa langit-langit dhuwur.

    • baja tahan karat bahan dhuwur, awet lan ora tau teyeng.

    • Vakum plating awak lamp, werna penetrates roto-roto menyang materi, long-tahan padhang.

    • Pangilon elegan utawa werna emas titanium brused super populer.

    • Beda suhu warna sing gegandhengan: 2700K -6500K,populer CCT 3000K putih anget, CCT 4000K alam putih, CCT 6000K putih kelangan.

    • Silicone kasebar, rasa seneng cahya alus lan nyaman.

    • Gampang nyetel garis gantung, macem-macem wujud.

    • LED hemat energi, ngirit energi, ngirit dhuwit.

    • Brand certificated driver LED nyedhiyani support kuwat kanggo kualitas dhuwur stabil kinerja cahya apik.

    • Luwih gampang lan trep kanggo resik ing ring lamp iki Rampung lumahing Gamelan.

    Adegan aplikasi sing beda Lampu gantung emas stainless steel ing villa minangka lampu tangga.

    Lampu gantung stainless steel emas ing duplex minangka lampu ruang tamu.

    Lampu kamar makan modern kanthi kombinasi sawetara lampu gantung cincin tunggal.

    Proses Produksi:

    Konfirmasi rincian gambar - Debarring / Mould - Lubang pengeboran - Tapping - Mesin CNC - Pusat kontrol CNC - Polishing - Finishing lumahing - Tes penuaan perakitan lan tes bocor voltase dhuwur - Inspeksi kualitas- Packing- Pengiriman.

    Garansi: 3 taun

    Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita bebas.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita