Cincin Liontin Cincin Modern HL60L04-4

Katrangan singkat:


  • Ukuran: Diameter 1200 + Diameter 1000 + Diameter 800 + Diameter 600 mm
  • Daya: 135W
  • Bahan: Baja tahan karat + gel Silika
  • LED: Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • CCT: 2700K-6500K
  • Detail Produk

    Tag Produk

    hotel chandelier
    round-pendant -light

    Spesifikasi Kunci:

    Model No. HL60L04-4
    Ukurane Diameter 1200 + Diameter 1000 + Diameter 800 + Diameter 600 mm
    Kekuwatan 135W
    Materi Baja tahan karat + gel Silika
    LED Epistar SMD2835
    CRI 80
    CCT 2700K-6500K
    Arah sing mencorong Batin utawa njaba
    Supir Driver UL / TUV / SAA sing Disetujui (Driver Sumur Rata-rata)
    Tegangan AC100-240V
    Werna Emas / Emas Mawar / Kuningan / Chrome / Ireng Mutiara lsp.
    Ukuran Profil Jembar 15 * Dhuwur 15mm
    Kabel Suspensi 3 meter (maksimal), kabel dawa liyane bisa diwenehake miturut sarat.
    Pilihan Dimming Kasedhiya kanthi biaya tambahan, kalebu Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.
    Jaminan 3 taun
    Asal Usul Provinsi Guangdong, China
    Komentar: Ukuran khusus kasedhiya, kayata diameter 300 mm nganti diameter 5000mm, hubungi kita kanggo rincian liyane.

    Fitur

    • Desain cincin lingkaran klasik modern sing modern, cocok kanggo macem-macem hiasan dekoratif. Lampu gantung multi-cincin iki minangka pilihan lampu dekoratif paling apik kanggo bangunan dupleks utawa langit-langit dhuwur.

    • stainless steel kelas dhuwur, awet lan ora teyeng.

    • Awak plating plumbum vakum, warnane nembus merata ing bahan kasebut, padhang awet.

    • Pangilon elegan utawa warna emas titanium brusion iku paling populer.

    • Suhu warna korélasi sing beda: 2700K -6500K, CCT 3000K putih putih anget, putih alami 4000K CCT, putih adhem CCT 6000K.

    • Silikon nyebar, rasa seneng cahya sing alus lan nyaman.

    • Gampang nyetel garis gantung, macem-macem wujud.

    • LED hemat energi, ngirit energi, ngirit dhuwit.

    • Driver LED sertifikat merek nyedhiyakake dhukungan sing kuat kanggo kinerja cahya stabil sing stabil kanthi kualitas dhuwur.

    • Luwih gampang lan gampang dibersihake ing lampu dering iki.

    Adegan aplikasi sing beda Lampu gantung stainless steel emas ing villa minangka lampu tangga.

    Lampu gantung stainless steel emas ing duplex minangka lampu kamar urip.

    Lampu kamar modern kanthi kombinasi sawetara lampu liontin dering.

    Proses Produksi:

    Konfirmasi rincian gambar - Debarring / Mould -Buwang pengeboran- Nunyuk -Mesin CNN- Pusat kontrol CNC- Polishing- Rampung permukaan -Tes tes penuaan lan tes kebocoran voltase dhuwur- Pemeriksaan kualitas- Pengepakan- Kiriman.

    Garansi: 3 taun

    Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita kanthi bebas.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita