Lampu meja modern dipimpin HL60T04

Katrangan singkat:


  • Ukuran: L500 x W120 x H600 mm
  • Sumber Cahya: Bohlam LED E27 utawa E26 x 1 potong
  • Bahan: Wesi + Marmer
  • Werna: Ireng lan emas Utawa putih lan emas
  • Tegangan: AC220-240V utawa AC110
  • IP: 20
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Gagasan desain asale saka urip. Kita bisa siyaga srengenge surup utawa turu bareng karo "rembulan" munggah, nggawe rasa intim lan anget, menehi desain tanpa wates lan keanggunan sing enak karo lampu meja iki.

    bedroom-table-lamp  (3)
    bedroom-table-lamp  (1)

    Spesifikasi Kunci:

    Model No.

    HL60T04

    Ukurane

    L500 x W120 x H600 mm

    Sumber Cahya

    Bohlam LED E27 utawa E26 x 1 potong

    Materi

    Wesi + Marmer

    Werna

    Ireng lan emas Utawa putih lan emas

    Tegangan

    AC220-240V utawa AC110

    IP

    20

    Pangandikan Ujar:

    Penyimpangan tipis minangka fenomena normal babagan ukuran ukuran;

    amarga gambar entheng, resolusi monitor sing beda bakal nyebabake beda warna;

    Kajaba iku, padhange sumber cahya gumantung saka watt bohlam, sampeyan bisa milih dhewe.

    Aplikasi:

    Lampu meja hotel, amben ing samping lampu meja, lampu meja omah, lampu meja modern kamar tidur, lampu meja belajar.

    Fitur:

    • Lampu meja desain marmer alam ide ide Nordik, linear lan bentuk globe saderhana, gaya postmordern lampu kabeh gampang.

    • Marmer nduweni tekstur alami, luwih asri, tekstur keras, tahan abrasi, kinerja anti gores pancen luar biasa, minangka bahan hiasan sing paling apik lan apik.

    • Awak vakum electroplating lampu emas, warna stabil awet, tliti lan awet.

    • Lampu globe putih sing putih susu ing diffuser materi kaca, nambah rasa alus kaya srengenge lan rembulan.

    Babagan pangopènan

     HL60T04 (1)

    Wesi /tembaga/ waja tahan karat lampu mejo

     

    Aja nyelehake IP20 cahya njero ruangan ing lingkungan sing lembab supaya ora teyeng lan nyuda praktis praktis saka lampu kasebut.

    HL60T04 (2) 

    Lampu Meja Jade / Marmer / Marmer

     

    Iki minangka bahan alami saka watu alami. Yen ana noda, kudu diobati kanthi tepat wektu kanggo nyegah nyusup saka rereget.

     HL60T04 (3)

    Lampu meja kristal

     

    Gunakake kain katun kanggo mbusak bledug ing ndhuwur, utawa usap nganggo kain garing sing dibasahi banyu supaya lampune luwih mengkilat.

    HL60T04 (4) 

    Katun / sutra lampu meja

     

    Ngresiki permukaan cahya nganggo kain katun sing garing utawa garing utawa barang sing empuk.

     

     

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita