Lampu liontin njero ruangan modern HL60L03-3

Katrangan singkat:


  • Ukuran: Diameter 800+ Diameter 600 + Diameter 400 mm
  • Daya: 66W
  • Bahan: Aluminium + Akrilik
  • LED: Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • CCT: 2700K-6500K
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Pendants
    Hanging-light -and-lamps

    Temokake fokus sing sampurna ing jagad cahya lan bayangan, kanthi tliti kanthi rinci minangka jaminan kualitas, Haus nggawa sampeyan liontin cincin mewah sing mewah lan modern. Saka diffuser akrilik khusus kanthi tekstur grained khusus, lampu kasebut bakal katon luwih sudhut lan super padhang nalika intan dipasang ing permukaan.

    Spesifikasi Kunci:

    Model No. HL60L03-3
    Ukurane Diameter 800+ Diameter 600 + Diameter 400 mm
    Kekuwatan 66W
    Materi Aluminium + Akrilik
    LED Epistar SMD2835
    CRI 80
    CCT 2700K-6500K
    Arah sing mencorong Batin utawa njaba
    Supir Driver UL / TUV / SAA sing Disetujui (Driver Sumur Rata-rata)
    Tegangan AC100-240V
    Werna Emas / Emas Mawar / Kuningan / Chrome / Ireng Mutiara lsp.
    Ukuran Profil Jembar 10 x Dhuwur 30mm
    Kabel Suspensi Kabel jinis sing bisa disetel, maksimal 1,5 meter (standar), dawa liyane bisa disesuaikan
    Pilihan Dimming Kasedhiya kanthi biaya tambahan, kalebu Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.
    Jaminan 3 taun
    Asal Usul Provinsi Guangdong, China
    Komentar: Ukuran khusus kasedhiya, kayata diameter 300 mm nganti diameter 5000mm, hubungi kita kanggo rincian liyane.

    Aplikasi:

    Lampu modern liontin cincin modern minangka lampu omah sing apik, cocog kanggo ruang tamu, kamar turu, ruang makan, ruang belajar, villa, tangga. Pilihan sing apik kanggo wilayah pubis minangka lampu gantung hotel, lampu liontin modern.

    Fitur:

    • Macem-macem opsi desain cincin, ganti dadi ide sampeyan.

    • Nggunakake proses elektroplasi, awak aluminium permukaan sing gampang disapu, gaweyan sing apik

    • Diffuser lampu akrilik kanthi tekstur gandum gaya gandum, transmisi cahya dhuwur, nyedhiyakake lampu confortable alus.

    • Plat plafon awet, digawe saka bahan bermutu, bantalan beban kuat, anti karat lan anti karat.

    • Kabeh aksesoris elektronik karo CE, ROHS, VDE, SAA, UL, lan CUL minangka sarat.

    • Kabel gantung sing luwes bisa luwes, gampang disetel lampu gantung miturut sarat.

    Driver LED merek amba, sumber cahya LED, nyedhiyakake kinerja lampu gantung liontin berkualitas tinggi sing kuat.

    HL60L03-3

    Garansi: 3 taun

    Conto: Kasedhiya, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap lan conto cahya.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita