. China Modern lampu gantung njero ruangan HL60L03-3 pabrik lan supplier |Lampu Haus

Lampu pendant njero ruangan modern HL60L03-3

Katrangan singkat:


  • ukuran:Dhiameter 800 + Dhiameter 600 + Dhiameter 400 mm
  • daya:66W
  • Bahan:Aluminium + Akrilik
  • LED:Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • CCT:2700K-6500K
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pendant
    Lampu gantung-lan-lampu

    Temokake fokus sing sampurna ing jagad cahya lan bayangan, njupuk saben rinci kanthi serius minangka jaminan kualitas, Haus nggawa lampu liontin cincin mewah sing elegan lan modern.Saka diffuser akrilik khusus kanthi tekstur grained khusus, cahya dibayangke dadi luwih akeh sudut lan padhang super kaya inten sing dipasang ing permukaan.

    Spesifikasi Utama:

    Model No. HL60L03-3
    Ukuran Dhiameter 800 + Dhiameter 600 + Dhiameter 400 mm
    daya 66W
    Bahan Aluminium + Akrilik
    LED Epistar SMD2835
    CRI 80
    CCT 2700K-6500K
    Arah Glowing Ing njero utawa njaba
    sopir UL/TUV/SAA Disetujui Driver (Mean Well driver)
    Tegangan AC 100-240V
    warna Emas/Mawar Emas/Kuningan/Chrome/Ireng Mutiara etc.
    Ukuran Profil Jembaré 10 x Dhuwur 30mm
    Kabel Suspension Kab Kabel jinis sing bisa diatur, maksimal 1,5 meterstandar, dawa liyane bisa disesuaikan
    Pilihan Dimming Kasedhiya kanthi biaya tambahan, kalebu Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.
    Garansi 3 taun
    asale Provinsi Guangdong, China
    Cathetan: Ukuran khusus kasedhiya, kayata diameter 300 mm nganti diameter 5000mm, hubungi kita kanggo rincian liyane.

    Aplikasi:

    Lampu liontin cincin desain modern minangka lampu omah sing apik, cocog kanggo ruang tamu, kamar turu, ruang makan, ruang sinau, vila, tangga.Iki minangka pilihan sing apik kanggo area pubic minangka lampu gantung hotel, lampu gantung modern kantor.

    Fitur:

    • Various opsi desain ring, ngganti minangka idea.

    • Nggunakake proses electroplating, sacoro apik brused lumahing awak aluminium, workmanship nggoleki

    • diffuser lampu akrilik karo tekstur bumpy gaya gandum, transmisi cahya dhuwur, nyediakake cahya confortable alus.

    • Plat langit-langit awet, digawe saka bahan kualitas dhuwur, kuwat-beban prewangan, anti-karat lan anti-karat.

    • Kabeh aksesoris elektronik karo CE, ROHS, VDE, SAA, UL, lan CUL minangka requirment.

    • kabel hanging luwes fleksibel, gampang kanggo nyetel lamp hanging dhuwur minangka requirement.

    Driver LED merek gedhe, sumber lampu LED, nyedhiyakake kinerja perlengkapan lampu pendant kualitas super kuat.

    HL60L03-3

    Garansi:3 taun

    Sampel :Kasedhiya, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap lan lampu sampel siap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita