Lampu Liontin Tangga Langit-langit Tinggi

Katrangan singkat:


  • Bahan: Baja tahan karat + kristal
  • LED: Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • CCT: 2700K-6500K
  • Arah sing mencorong: Batin lan njaba mencorong
  • Sopir: Driver UL / TUV / SAA sing Disetujui (Driver LED Lifud)
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Stair-light
    Stair-light (2)

    Interlacing saka cahya lan bayangan ndadekake papan sing kebak seni, nerjemahake swasana mewah lan cahya sing sampurna, nuduhake rasa omah ing sangisore cahya, lan kemewahan cahya tetep suwe, nambah rasa lan gaya seni modern kanggo omah

    Spesifikasi Kunci:

    Model No.

    HL60L12-7S

    HL60L12-7L

    Ukurane

    Ø800+Ø700+ Ø600 + + Ø600+Ø500 +  Ø400 +  Ø300 mm

     Ø1000 +Ø800+Ø700+ Ø600 + + Ø600+Ø500 +  Ø400 mm

    Kekuwatan

    196W

    236W

    Materi

    Baja tahan karat + kristal

    LED

    Epistar SMD2835

    CRI

    80

    CCT

    2700K-6500K

    Arah sing mencorong

     Batin lan njaba mencorong

    Supir

    Driver UL / TUV / SAA sing Disetujui (Driver LED Lifud)

    Tegangan

    AC100-277V

    Werna Emas / Emas Emas / Mutiara ireng / Chrome / Liyane minangka sarat
    Kabel Suspensi

    Kabel sing bisa disetel, maksimal 1,5 meter (standar), lampu gantung LED dawa liyane bisa diwenehake miturut sarat.

    Pilihan Dimming

    Kasedhiya kanthi biaya tambahan, kalebu Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.

    Jaminan

    3 taun

    Asal Usul

    Provinsi Guangdong, China

    Ukuran liyane kasedhiya

    Kanggo informasi ukuran luwih lengkap, hubungi kita kanthi bebas.

    Aplikasi:

    Lampu liontin dekorasi mewah kanggo tangga langit-langit dhuwur, lampu ruang tamu dupleks lan lampu hotel.

    Fitur:

    • Profil stainless steel sing kenthel tahan lama, ora teyeng lan anti korosi.

    • Lumahing rampung lancar lan gampang dibersihake, efek pangilon sing populer kanthi warna asli stainless steel stabil, njaga warna baja alam.

    • Kristal K9 berkualitas tinggi kanthi potongan multi-sudut sing apik, nggambarake cahya sudut sing beda, nambah cahya tangga iki luwih mewah lan modern.

    • LED hemat energi, ngirit energi, ngirit dhuwit.

    • CCT sing beda nggawe ruang mode sing beda, cahya putih sing anget kanthi swasana sing luwih kuning lan anget, putih lan putih alami sing adhem nambah gaya modern.

    • Pasokan listrik voltase sing terisolasi ing plafon mawar, lan nggunakake merek populer, kayata MEANWELL, Philips lan liya-liyane kabeh wis ana sertifikasi internasional sing disetujoni, kayata CE, FCC, ROHS, SAA lan liya-liyane.

    • Dhuwur gantung suspensi bisa diatur kanthi nyetel dawa kabel suspensi lampu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita