. China High Ceiling Tangga Pendant pabrik cahya lan supplier |Haus Lighting

Lampu Pendant Tangga Langit-langit Tinggi

Katrangan singkat:


  • Bahan:Baja tahan karat + kristal
  • LED:Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • CCT:2700K-6500K
  • Arah Glowing:Ing njero lan njaba mencorong
  • Supir:UL/TUV/SAA Disetujui Driver (Lifud LED driver)
  • Detail Produk

    Tag produk

    Cahya tangga
    Lampu tangga (2)

    Interlacing cahya lan bayangan ndadekake papan kebak seni , interpreting swasana kemewahan cahya lan release sampurna saka cahya, nuduhake rasa ngarep ing cahya, lan kemewahan cahya lingering, nambah rasa lan gaya seni modern kanggo omah.

    Spesifikasi Utama:

    Model No.

    HL60L12-7S

    HL60L12-7L

    Ukuran

    Ø800+Ø700+Ø600++Ø600+Ø500 +Ø400 +Ø300 mm

    Ø1000 +Ø800+Ø700+Ø600++Ø600+Ø500 +Ø400 mm

    daya

    196W

    236W

    Bahan

    Baja tahan karat + kristal

    LED

    Epistar SMD2835

    CRI

    80

    CCT

    2700K-6500K

    Arah Glowing

    Ing njero lan njaba mencorong

    sopir

    UL/TUV/SAA Disetujui Driver (Lifud LED driver)

    Tegangan

    AC100-277V

    warna Emas / Rose Gold / Mutiara ireng / Chrome / Liyane minangka requirement
    Kabel Suspension Kab

    Kabel sing bisa diatur, maksimal 1,5 meter (standar), lampu gantung LED liyane bisa diwenehake miturut syarat.

    Pilihan Dimming

    Kasedhiya kanthi biaya tambahan, kalebu Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.

    Garansi

    3 taun

    asale

    Provinsi Guangdong, China

    ukuran liyane kasedhiya

    Kanggo informasi ukuran liyane, hubungi kita bebas.

    Aplikasi:

    Lampu gantung hiasan mewah kanggo tangga langit-langit sing dhuwur, lampu ruang tamu duplex lan lampu hotel.

    Fitur:

    • profil stainless steel luwih kenthel awet, tau Rusty lan anti-karat.

    • Rampung lumahing Gamelan lan gampang kanggo ngresiki , efek pangilon populer karo kualitas dhuwur stabil stainless steel werna asli , tetep alam werna baja.

    • K9 kristal kualitas dhuwur karo nglereni multi-sudut kepileh, nggambarake cahya amba beda, nambah cahya tangga iki luwih mewah lan modern.

    • LED hemat energi, ngirit energi, ngirit dhuwit.

    • CCT beda nggawe spasi mode beda, cahya putih anget wilayah karo atmosfer liyane kuning lan anget, putih alam lan putih kelangan nambah gaya modern .

    • Sumber daya voltase rendah sing diisolasi ing langit-langit wungu, lan nggunakake merek populer , kayata MEANWELL, Philips lan liya-liyane kabeh duwe sertifikasi sing disetujoni internasional, contone, CE, FCC, ROHS, SAA lan liya-liyane.

    • Dhuwur gantung suspensi bisa diatur kanthi nyetel dawa kabel suspensi lampu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita