. China Hexagonal geometric chandelier pabrik lan supplier |Haus Lighting

Lampu gantung geometris heksagonal

Katrangan singkat:


  • ukuran:Dhiameter 400 + Dhiameter 600 + Dhiameter 800 mm
  • daya:80W
  • Bahan:Stainless steel + silikon
  • LED:Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • CCT:2700K-6500K
  • Detail Produk

    Tag produk

    Lampu-lampu heksagonal-geometris-(4)
    Lampu gantung heksagonal-geometris (2)

    Desain sing prasaja ora bakal ketinggalan ing tren fashion, lampu gantung LED modern kanthi bentuk geometris minimalis sing ngganti urip.

    Spesifikasi Utama:

    Model No.

    HL60L14-3

    Ukuran

    Dhiameter 400 + Dhiameter 600 + Dhiameter 800 mm

    daya

    80W

    Bahan

    Stainless steel + silikon

    LED

    Epistar SMD2835

    CRI

    80

    CCT

    2700K-6500K

    Arah Glowing

    Ing njero utawa njaba

    sopir

    UL/TUV/SAA Disetujui Driver (Lifud LED driver)

    Tegangan

    AC100-277V

    warna

    Emas / perak / krom / mutiara ireng utawa liyane

    Rampung

    Brused utawa pangilon

    Kabel Suspension Kab Dawane sing bisa diatur, maksimal 1,5 meter (standar), dawa kabel bisa disesuaikan
    Pilihan Dimming Kasedhiya kanthi biaya tambahan, kalebu Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.
    Garansi

    3 taun

    asale

    Provinsi Guangdong, China

    ukuran liyane kasedhiya

    Diameter 1000mm utawa luwih gedhe kasedhiya, hubungi kita kanthi bebas.

    Aplikasi:

    Lampu gantung LED desain modern kanggo ruang tamu, balai, duplex, restoran, lobi hotel, villa, mall, toko.

    Fitur:

    • Awak lampu stainless steel nglukis, struktur stabil, uga gampang kanggo ngresiki.

    • High-transmittance sabuk lampu silikon, transmisi cahya alus lan malah lan awet.

    • Nalika lampu diuripake, iku liwat bayangan internal lan refraction, nuduhake cahya kasebar lan ayu.

    • Kurang cahya bosok lan dhuwur CRI LED mulihake werna bener, nglindhungi mata, nyimpen energi lan daya, padhange dhuwur.

    • proses plating vakum, werna stabil lan tetep padhang long-term.

    • Fine polishing, lumahing Rampung liyane Gamelan lan mengilap .

    • Ekspor produk standar karo CE, ROHS, VDE, SAA, komponen karo UL, lan CUL kasedhiya.

    • Diameter 400 + Diameter 600 + Diameter 800 mm hexagon chandelier iki cocok kanggo 15-25 kothak meter, ukuran liyane kasedhiya, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

    • Layanan produksi khusus diwenehake kanggo jumlah cilik, malah 1 potong.

    • kinerja cahya stabil kualitas dhuwur dijamin sawise 48 jam test tuwa.

    Ukuran liyane:

    HL60L14

    Paket: 1 Piece ing siji karton, dikempalken ing standar ekspor karo macem-macem basa kabar tas cetha, ing pangayoman umpluk terpadu, awet kanggo kiriman long-term.

    Pangiriman: Miturut segara, kanthi udhara, utawa kanthi Express miturut syarat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita