Lampu gantung geometris heksagonal

Katrangan singkat:


  • Ukuran: Diameter 400 + Diameter 600 + Diameter 800 mm
  • Daya: 80W
  • Bahan: Baja tahan karat + Silikon
  • LED: Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • CCT: 2700K-6500K
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Hexagonal-geometric-chandelier-(4)
    Hexagonal-geometric-chandelier (2)

    Desain sederhana ora nate ketinggalan tren fashion, pola geometris minimalis modern gantung LED ngganti urip kabeh wektu.

    Spesifikasi Kunci:

    Model No.

     HL60L14-3

    Ukurane

    Diameter 400 + Diameter 600 + Diameter 800 mm

    Kekuwatan

    80W

    Materi

    Baja tahan karat + Silikon

    LED

    Epistar SMD2835

    CRI

    80

    CCT

    2700K-6500K

    Arah sing mencorong

    Batin utawa njaba

    Supir

    Driver UL / TUV / SAA sing Disetujui (Driver LED Lifud)

    Tegangan

    AC100-277V

    Werna

    Emas / perak / krom / mutiara ireng utawa liya-liyane

    Rampung

    Brus utawa pangilon

    Kabel Suspensi Dawa sing bisa disetel, maksimal 1,5 meter (standar), dawa kabel bisa disesuaikan
    Pilihan Dimming Kasedhiya kanthi biaya tambahan, kalebu Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.
    Jaminan

    3 taun

    Asal Usul

    Provinsi Guangdong, China

    Ukuran liyane kasedhiya

    Diameter 1000mm utawa ukuran sing luwih gedhe kasedhiya, hubungi kita kanthi bebas.

    Aplikasi:

    Lampu modern LED liontin modern kanggo ruang tamu, aula, dupleks, restoran, lobi hotel, villa, pusat perbelanjaan, toko.

    Fitur:

    • Awak lampu stainless steel sing kandel, struktur sing stabil, uga gampang dibersihake.

    • Sabuk lampu silikon transmisi tinggi, transmisi cahya alus lan malah awet.

    • Nalika lampu diuripake, liwat refleksi internal lan pembiasan, nuduhake cahya sing sumebar lan apik.

    • bosok entheng lan LED CRI dhuwur mulihake warna sejati, nglindhungi mata, ngirit energi lan tenaga, padhang sing dhuwur.

    • proses plating vakum, warna stabil lan tetep cerah jangka panjang.

    • Polesan sing apik, permukaan luwih apik lan mengkilap.

    • Ekspor produk standar kanthi CE, ROHS, VDE, SAA, komponen kanthi UL, lan CUL kasedhiya.

    • Diameter 400 + Diameter 600 + Diameter 800 mm lampu gantung heksagon iki cocog kanggo 15-25 meter persegi, ukuran liyane diwenehake, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

    • Layanan produksi khusus diwenehake kanthi jumlah sithik, sanajan 1 potong.

    • Kinerja cahya stabil kanthi kualitas tinggi dijamin sawise tes penuaan 48 jam.

    Ukuran liyane:

    HL60L14

    Paket: 1 potong ing siji karton, dikemas ing standar ekspor kanthi macem-macem basa tas sing jelas, ing proteksi busa terpadu, awet kanggo pangiriman jangka panjang.

    Kiriman: Liwat segara, kanthi udhara, utawa kanthi Express miturut sarat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita