Lampu Gantung Pendant Emas HL60L10

Katrangan singkat:


  • Bahan: Baja tahan karat + akrilik
  • LED: Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • CCT: 2700K-6500K
  • Arah sing mencorong: Mudhun
  • Sopir: Driver UL / TUV / SAA sing Disetujui (Driver LED Lifud)
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Desain cincin hemat energi Lampu liontin LED dibentuk kanthi cincin kanthi macem-macem ukuran lan macem-macem jinis katerangan, trafo sing dilebokake ing rosette langit-langit. Catu daya voltase murah sing aman ing dering liwat kabel suspensi, kuat lan aman. Ukuran lengkap lan ukuran khusus diwenehake.

    Spesifikasi Kunci:

    Model No.

    HL60L10-600

    HL60L10-800

    HL60L10-1000

    Ukurane

    Diameter 600 mm

    Diameter 800 mm

    Diameter 1000 mm

    Kekuwatan

    22W

    29W

    37W

    Materi

    Baja tahan karat + akrilik

    LED

    Epistar SMD2835

    CRI

    80

    CCT

    2700K-6500K

    Arah sing mencorong

     Mudhun

    Supir

    Driver UL / TUV / SAA sing Disetujui (Driver LED Lifud)

    Tegangan

    AC100-277V

    Werna Emas / Emas Emas / Mutiara ireng / Chrome / Liyane minangka sarat
    Kabel Suspensi

    Kabel sing bisa disetel, maksimal 1,5 meter (standar), lampu gantung LED dawa liyane bisa diwenehake miturut sarat.

    Pilihan Dimming

    Kasedhiya kanthi biaya tambahan, kalebu Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.

    Jaminan

    3 taun

    Asal Usul

    Provinsi Guangdong, China

    Ukuran liyane kasedhiya

    Diameter 1200mm utawa ukuran luwih gedhe kasedhiya, hubungi kita kanthi bebas.

    Pilihan ukuran sing beda-beda:

    Lampu gantung ring lingkaran utawa lampu langit-langit

    φ400mm kanthi LED mudhun mencorong

    φ600mm kanthi LED mudhun mencorong

    φ700mm kanthi LED mudhun mencorong

    φ800mm kanthi LED mudhun mencorong

    Φ900mm kanthi LED mudhun mencorong

    Φ1000mm kanthi LED mudhun mencorong

    Gold-ring-chandelier
    Circular-Ring-light

    Φ1200mm kanthi LED mudhun mencorong

    Φ1500mm kanthi LED mudhun mencorong

    Φ1600mm kanthi LED mudhun mencorong

    Φ1800mm kanthi LED mudhun mencorong

    Φ2000mm kanthi LED mudhun mencorong

    Φ3000mm kanthi LED mudhun mencorong

    Φ4000mm kanthi LED mudhun mencorong

    Pilihan cara suspensi sing beda kaya ing ngisor iki:

    Ring-pendant-lamp

    Proses Produksi:

    1. Gambar kanthi ukuran, warna lan informasi luwih rinci miturut sarat proyek utawa sarat produksi.

    2. Rincian konfirmasi kanthi menehi teken lan kontrak, banjur tindakake produksi.

    3. Produksi miturut desain, saka debarring perangkat keras -Lubang pengeboran- Nunyuk -Mesin CNN- Pusat kontrol CNC- Polishing- Finishing Permukaan (cat semprotan utawa elektroplating) -sampeyan inspeksi QC babagan materi-Tes Tes-Aging- Pemeriksaan Mutu- Pengepakan - Atur kiriman.

    Layanan purna jual:

    Garansi 3 taun utawa 5 taun miturut sarat, cacat produk dhewe, lamp anyar utawa bagean panggantos bakal kasedhiya.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita