. China Gold Ring Pendant Lighting HL60L10 pabrik lan supplier |Haus Lighting

Gold Ring Pendant Lighting HL60L10

Katrangan singkat:


  • Bahan:Stainless Steel + Akrilik
  • LED:Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • CCT:2700K-6500K
  • Arah Glowing:Ngisor
  • Supir:UL/TUV/SAA Disetujui Driver (Lifud LED driver)
  • Detail Produk

    Tag produk

    Desain dering hemat energi LED lampu gantung sing dibentuk kanthi dering saka macem-macem ukuran lan macem-macem jinis katerangan, trafo digabungake ing rosette langit-langit.Sumber daya voltase kurang aman kanggo dering liwat kabel suspensi, kuat lan aman.Ukuran lengkap lan ukuran sing disesuaikan diwenehake.

    Spesifikasi Utama:

    Model No.

    HL60L10-600

    HL60L10-800

    HL60L10-1000

    Ukuran

    Dhiameter 600 mm

    Dhiameter 800 mm

    Dhiameter 1000 mm

    daya

    22W

    29W

    37W

    Bahan

    Stainless Steel + Akrilik

    LED

    Epistar SMD2835

    CRI

    80

    CCT

    2700K-6500K

    Arah Glowing

    Ngisor

    sopir

    UL/TUV/SAA Disetujui Driver (Lifud LED driver)

    Tegangan

    AC100-277V

    warna Emas / Rose Gold / Mutiara ireng / Chrome / Liyane minangka requirement
    Kabel Suspension Kab

    Kabel sing bisa diatur, maksimal 1,5 meter (standar), lampu gantung LED liyane bisa diwenehake miturut syarat.

    Pilihan Dimming

    Kasedhiya kanthi biaya tambahan, kalebu Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.

    Garansi

    3 taun

    asale

    Provinsi Guangdong, China

    ukuran liyane kasedhiya

    Diameter 1200mm utawa luwih gedhe kasedhiya, hubungi kita kanthi bebas.

    Pilihan size :

    Lampu gantung cincin bunder utawa lampu langit-langit

    φ400mm kanthi LED mencorong mudhun

    φ600mm kanthi LED mencorong mudhun

    φ700mm kanthi LED mencorong mudhun

    φ800mm kanthi LED mencorong mudhun

    Φ900mm karo LED mencorong mudhun

    Φ1000mm karo LED mencorong mudhun

    Emas-ring-lampu gantung
    Circular-Ring-lampu

    Φ1200mm karo LED mencorong mudhun

    Φ1500mm karo LED mencorong mudhun

    Φ1600mm karo LED mencorong mudhun

    Φ1800mm kanthi LED mencorong mudhun

    Φ2000mm karo LED mencorong mudhun

    Φ3000mm karo LED mencorong mudhun

    Φ4000mm karo LED mencorong mudhun

    Pilihan cara suspensi sing beda-beda kaya ing ngisor iki:

    Ring-pendant-lampu

    Proses Produksi:

    1. Nggambar kanthi ukuran, warna lan informasi sing luwih rinci miturut syarat proyek utawa syarat produksi.

    2. Rincian konfirmasi kanthi teken tandha lan kontrak, banjur tindakake produksi.

    3. Produksi miturut desain, saka hardware debarring -Drilling bolongan- Tapping -CNC machining- CNC pusat kontrol- Polishing- lumahing Finishing (cat semprotan utawa electroplating)-sawise QC pengawasan bab materi -Assembly-Aging Test- Quality pengawasan- Packing - Atur kiriman.

    Layanan sawise-sales:

    Garansi 3 taun utawa 5 taun miturut syarat, apa wae cacat produk kasebut, lampu anyar utawa bagean panggantos bakal diwenehake kanthi cepet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita