. Dekorasi lampu lantai China HL60F04 pabrik lan supplier |Lampu Haus

dekorasi lampu lantai HL60F04

Katrangan singkat:


  • ukuran:L550x W550x H1850 mm
  • Sumber cahya:Bohlam LED E27 utawa E26 x 1 piece (Bohlam LED ora klebu)
  • Bahan:Wesi + Kain
  • warna:Ireng utawa putih, werna liyane bisa rampung minangka requirement
  • Tegangan:AC220-240V utawa AC110
  • IP: 20
  • Detail Produk

    Tag produk

    lantai lampu modern (2)
    lantai lampu modern (1)

    Lampu lantai ngadeg gaya Nordic

    Model No.

    HL60T04

    Ukuran

    L500 x W120 x H600 mm

    Sumber cahya

    Bohlam LED E27 utawa E26 x 1 potong

    Bahan

    Wesi + Marmer

    warna

    Ireng lan emas Utawa putih lan emas

    Tegangan

    AC220-240V utawa AC110

    IP

    20

    Tetembungane Cathetan: Panyimpangan tipis minangka fenomena normal babagan ukuran ukuran; amarga gambar cahya, resolusi monitor sing beda bakal nyebabake bedane warna;

    Kajaba iku, padhange sumber cahya gumantung saka wattage bohlam, sampeyan bisa milih dhewe.

    Fitur:

    • Nggunakake kain kualitas dhuwur, efek transmisi cahya apik, elegan lan awet.

    • Werna sing disesuaikan bisa ditindakake, kayata kanggo warna kap lampu, warna logam.Werna kap lampu sing populer yaiku ireng, pigura logam ireng lan emas, kabeh desain dadi gaya modern.

    • Lumahing seni wesi berkualitas tinggi diproses kanthi pirang-pirang proses, warna cahya alus lan elegan, warnane kebak, lan tahan lama.

    • sumber cahya punika replaceable LED bohlam, E27 lamp wadhah utawa ULE26 wadhah lampu, gampang kanggo nginstal bohlam.

    Paket

    Miturut macem-macem lampu, kita wis nggawe kemasan khusus khusus kanggo nyedhiyakake layanan kemasan serbaguna profesional.

    Bungkusan lampu njero yaiku tas bledug PVC, proteksi sing dipasang kanthi busa terintegrasi sing dikuatake, lan karton bergelombang 5-lapisan.Sawetara lampu digawe saka katun mutiara film gelembung nglukis lan lapisan penyangga papan busa, lan tulangan pigura kayu ekspor sing berkualitas tinggi.

    Garansi:3 taun

    Cathetan:

     HL60T04 (1)

    wesiutawa kuningan utawabaja tahan karatcahya lantai

     

    Aja nyelehake IP20cahya njero ruanganing lingkungan sing lembab supaya ora karat lan nyepetake umur praktis lampu.

    HL60T04 (2) 

    Jade utawa Marmer utawa Marmer lampu lantai

     

    Padha bahan alami saka watu alam.Yen ana noda, kudu diobati kanthi tepat kanggo nyegah infiltrasi rereget.

    HL60T04 (3) 

    Lampu lantai kristal

     

    Gunakake kain katun kanggo mbusak bledug kanthi alon ing permukaan, utawa usap nganggo kain garing sing dibasahi banyu supaya lampu tetep luwih mengkilat.

     HL60T04 (4)

    kapasutawasutralampu lantai kap lampu

     

    Ngresiki lumahing cahya kanthi kain katun sing resik lan garing utawa obyek sing alus.

     

     

     

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita