dekorasi lampu lantai HL60F04

Katrangan singkat:


  • Ukuran: L550x W550x H1850 mm
  • Sumber Cahya: Bohlam LED E27 utawa E26 x 1 potong (bohlam LED ora klebu)
  • Bahan: Wesi + Kain
  • Werna: Ireng utawa putih, warna liyane bisa ditindakake kanthi sarat
  • Tegangan: AC220-240V utawa AC110
  • IP: 20
  • Detail Produk

    Tag Produk

    modern-lamp-floor (2)
    modern-lamp-floor (1)

    Lampu lantai ngadeg gaya Nordik

    Model No.

    HL60T04

    Ukurane

    L500 x W120 x H600 mm

    Sumber Cahya

    Bohlam LED E27 utawa E26 x 1 potong

    Materi

    Wesi + Marmer

    Werna

    Ireng lan emas Utawa putih lan emas

    Tegangan

    AC220-240V utawa AC110

    IP

    20

    Pangandikan Pangandikan: Penyimpangan sithik yaiku fenomena normal babagan ukuran ukuran; amarga gambar cahya, resolusi monitor sing beda bakal nyebabake beda warna;

    Kajaba iku, padhange sumber cahya gumantung saka watt bohlam, sampeyan bisa milih dhewe.

    Fitur:

    • Nggunakake kain berkualitas tinggi, efek transmisi cahya sing apik, elegan lan awet.

    • Werna khusus bisa ditindakake, kayata kanggo warna kap lampu, warna logam. Werna kap lampu sing populer ireng, bingkai logam ing warna ireng lan emas, kabeh desain dadi gaya modern.

    • Permukaan seni wesi kanthi kualitas apik diproses kanthi pirang-pirang proses, warna cahya alus lan elegan, warnane kebak, lan awet.

    • Sumber cahya bisa bohlam LED, wadhah lampu E27 utawa wadhah lampu ULE26, gampang dipasang bohlam.

    Paket

    Miturut macem-macem lampu, kita duwe kemasan khusus kanggo nyedhiyakake layanan kemasan profesional.

    Kemasan njero lampu yaiku tas tahan debu PVC, proteksi ditempelake kanthi busa terintegrasi, lan karton bergelombang 5 lapisan sing atos. Sawetara lampu digawe saka katun mutiara film gelembung tebal lan lapisan buffer papan busa, lan penguatan bingkai kayu ekspor berkualitas tinggi.

    Garansi: 3 taun

    Cathetan:

     HL60T04 (1)

    Wesi  utawa kuningan utawa waja tahan karat cahya lantai

     

    Aja nyelehake IP20 cahya njero ruangan ing lingkungan sing lembab supaya ora teyeng lan nyuda praktis praktis saka lampu kasebut.

    HL60T04 (2) 

    Lampu lantai Jade utawa Marmer utawa Marmer

     

    Iki minangka bahan alami saka watu alami. Yen ana noda, kudu diobati kanthi tepat wektu kanggo nyegah nyusup saka rereget.

    HL60T04 (3) 

    Lampu lantai kristal

     

    Gunakake kain katun kanggo mbusak bledug ing ndhuwur, utawa usap nganggo kain garing sing dibasahi banyu supaya lampune luwih mengkilat.

     HL60T04 (4)

    Katun utawa sutra lampu lantai kap lampu

     

    Ngresiki permukaan cahya nganggo kain katun sing garing utawa garing utawa barang sing empuk.

     

     

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita