Lampu Loket Putaran Kontemporer HL60L09

Katrangan singkat:


  • Bahan: Aluminium + Akrilik
  • LED: Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • CCT: 2700K-6500K
  • Arah sing mencorong: Mudhun
  • Sopir: Driver UL / TUV / SAA sing Disetujui (Driver LED Lifud)
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Lampu-liontin bunder

    Spesifikasi Kunci:

    Model No.

    HL60L09-400

    HL60L09-600

    HL60L09-800

    Ukurane

    Diameter 400 mm

    Diameter 600 mm

    Diameter 800 mm

    Kekuwatan

    24W

    45W

    80W

    Materi

    Aluminium + Akrilik

    LED

    Epistar SMD2835

    CRI

    80

    CCT

    2700K-6500K

    Arah sing mencorong

     Mudhun

    Supir

    Driver UL / TUV / SAA sing Disetujui (Driver LED Lifud)

    Tegangan

    AC100-277V

    Werna

    Ireng / Putih

    Kabel Suspensi

    1,5 meter (standar)

    Pilihan Dimming

    Kasedhiya kanthi biaya tambahan, kalebu Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.

    Jaminan

    3 taun

    Asal Usul

    Provinsi Guangdong, China

    Ukuran liyane kasedhiya

    Diameter 1000mm utawa ukuran sing luwih gedhe kasedhiya, hubungi kita kanthi bebas.

    Proses Produksi:

    Konfirmasi rincian gambar - Debarring / Mould -Buwang pengeboran- Nunyuk -Mesin CNN- Pusat kontrol CNC- Polishing- Rampung permukaan -Tes tes penuaan lan tes kebocoran voltase dhuwur- Pemeriksaan kualitas- Pengepakan- Kiriman.

    Aplikasi:

    Lampu interior dekorasi njero ruangan ing omah, ruang tamu, kamar turu, kamar makan. Uga misuwur ing area pubis, kayata lobi hotel kanthi cahya multi-cincin, cahya tangga lan wilayah liyane.

    Kauntungan Kompetitif:

    • Luwih saka 8 taun produksi lan pengalaman ekspor ing industri pencahayaan, nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas wareg lan rega sing cukup kompetitif.

    • Kanthi luwih saka 40 staf sing wis terlatih kanthi apik lan pengalaman sing sugih, staf sing tanggung jawab bisa njamin komunikasi, kualitas, pengepakan, wektu pangiriman kanthi gratis lan luwih gampang lan nyedhiyakake layanan pra-penjualan lan layanan sawise adol.

    • Ruang pamer ayu luwih saka 150 meter persegi, nampilake desain pencahayaan paling anyar saka macem-macem gaya, bahan, ukuran.

    • Tim insinyur riset lan pengembangan profesional lan kuwat saka 5 wong nawakake draf CAD lan 3D kanggo referensi.

    • Tim sales profesional lan apik ing luar negeri kanthi luwih saka 4 wong nyedhiyakake komunikasi, kerja rajin, lan respon cepet sing luwih gampang sajrone 3 jam.

    • 3 Garis produksi lan kemampuan produksi sing kuwat kanggo ndhukung layanan OEM & ODM. kita bisa mbantu ngrancang lan nggawe produk.

    • Ekspor produk standar kanthi CE, ROHS, VDE, SAA, komponen kanthi UL, lan CUL kasedhiya.

    Payent lan Pangiriman

    • Advanced TT, Western Union

    • Rincian Pangiriman: ing 25-45 dina sawise konfirmasi pesen.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita