. China Contemporary Round Pendant Light HL60L09 pabrik lan supplier |Lampu Haus

Lampu Pendant Round Kontemporer HL60L09

Katrangan singkat:


  • Bahan:Aluminium + Akrilik
  • LED:Epistar SMD2835
  • CRI: 80
  • CCT:2700K-6500K
  • Arah Glowing:Ngisor
  • Supir:UL/TUV/SAA Disetujui Driver (Lifud LED driver)
  • Detail Produk

    Tag produk

    Round-pendant-cahaya

    Spesifikasi Utama:

    Model No.

    HL60L09-400

    HL60L09-600

    HL60L09-800

    Ukuran

    Dhiameter 400 mm

    Dhiameter 600 mm

    Dhiameter 800 mm

    daya

    24W

    45W

    80W

    Bahan

    Aluminium + Akrilik

    LED

    Epistar SMD2835

    CRI

    80

    CCT

    2700K-6500K

    Arah Glowing

    Ngisor

    sopir

    UL/TUV/SAA Disetujui Driver (Lifud LED driver)

    Tegangan

    AC100-277V

    warna

    Ireng/Putih

    Kabel Suspension Kab

    1,5 meter (standar)

    Pilihan Dimming

    Kasedhiya kanthi biaya tambahan, kalebu Triac dimmable, 0-10V / PWM Dimmable, DALI / PUSH Dimmable.

    Garansi

    3 taun

    asale

    Provinsi Guangdong, China

    ukuran liyane kasedhiya

    Diameter 1000mm utawa luwih gedhe kasedhiya, hubungi kita kanthi bebas.

    Proses Produksi:

    Konfirmasi rincian gambar - Debarring / Mould - Lubang pengeboran - Tapping - Mesin CNC - Pusat kontrol CNC - Polishing - Finishing lumahing - Tes penuaan perakitan lan tes bocor voltase dhuwur - Inspeksi kualitas- Packing- Pengiriman.

    Aplikasi:

    Lampu hias interior njero ruangan ing omah, ruang tamu, kamar turu, ruang makan.Uga populer kanggo area pubic, kayata lobi hotel kanthi lampu multi-ring, lampu tangga lan area liyane.

    Kauntungan Kompetitif:

    • Luwih saka 8 taun produksi lan ekspor pengalaman ing industri cahya, nyediakake kita pelanggan karo kualitas wareg lan prices cantik competitive.

    • Kanthi luwih saka 40 staf sing dilatih lan pengalaman sing sugih, staf sing tanggung jawab bisa njamin komunikasi, kualitas, packing, wektu pangiriman sing gratis lan luwih gampang lan nyedhiyakake layanan pra-sale lan sawise-sale sing apik.

    • Ruang pamer sing apik luwih saka 150 meter persegi, nampilake desain lampu paling anyar saka macem-macem gaya, bahan, ukuran.

    • Tim insinyur riset lan pangembangan profesional lan kuwat saka 5 wong nawakake rancangan CAD lan 3D kanggo referensi.

    • Tim sales jaban rangkah profesional lan apik banget kanthi luwih saka 4 wong nyedhiyakake komunikasi sing luwih gampang, kerja keras, lan respon cepet sajrone 3 jam.

    • 3 garis Produksi lan kemampuan produksi kuwat kanggo ndhukung layanan OEM & ODM.kita bisa mbantu kanggo desain lan sijine menyang produk.

    • Ekspor produk standar karo CE, ROHS, VDE, SAA, komponen karo UL, lan CUL kasedhiya.

    Payent lan Pangiriman

    • Advanced TT, Western Union

    • Details Delivery: ing 25-45 dina sawise konfirmasi pesenan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita