Profil Perusahaan

ff-competition-sticker-small

Haus Lighting Limited didegaké ing 2013

Haus Lighting Limited minangka pabrikan cahya sing berkembang kanthi dinamis, sing nyedhiyakake solusi pencahayaan paling apik kanggo bangunan komersial lan perumahan.

Kita diadegake ing taun 2013 kanthi pabrik pabrikan luwih saka 1500 meter persegi lan ruang pamer 200 meter persegi, dununge ing kutha Zhongshan sejarah China. Kita utamane ngasilake macem-macem cahya dekorasi interior, kalebu lampu gantung, Lampu liontin, Lampu Gantung, Lampu Langit-langit, Lampu Dinding, Lampu Meja, Lampu Lantai lan Lampu Proyek Kustomisasi kanthi macem-macem pilihan bahan, kayata logam, aluminium, stainless steel, kuningan, kaca, marmer lan liyane kasedhiya.

Gaya produk kita mulai saka lampu dekoratif interior pawon retro nganti gaya liyane, miturut tren lan popularitas mode desain, kayata lampu modern lan desain LED modern, lampu gantung kristal mewah lan lampu khusus proyek miturut sarat.

Layanan OEM lan ODM disedhiyakake lan didhukung karo 3 lini produksi, 1 lini uji sepuh, lan 1 set sphere tester, detektor kebocoran voltase 1 potong lan gegayutan mesin uji IP, kabeh lampu dikemas sawise mriksa lan tes lengkap kanthi laporan QC sing jelas kanggo njamin saben lampu stabil kanthi kualitas tinggi.

Kanthi pengalaman sing akeh ing lapangan cahya lan ngekspor bisnis luwih saka 8 taun, produk lampu digunakake ing macem-macem hotel, departemen, omah omah, villa lan resort ing saindenging jagad, lan entuk reputasi apik kanthi kualitas apik lan jangka panjang sing apik layanan kanthi usaha terus-terusan.

Motto Kita

Haus Lighting, Padhangake jagad iki!

Kanggo mesthekake kemampuan rega sing kompetitif lan desain pencahayaan sing apik, pencahayaan Haus terus ningkatake kontrol kualitas canggih, manajemen modern lan duwe hubungan kerja sama sing apik karo Epistar, Bridgelux, CREE, Osram, Philip, Lifud, Meanwell lan nyedhiyakake paling cocog solusi pencahayaan kanggo nyukupi kebutuhan sing beda-beda.

Lan akeh produk pencahayaan dekoratif seri wis duwe sertifikasi CE, nanging kabeh komponen tundhuk karo aksesoris bersertifikat sing diakui internasional. Kita ngupayakake dadi mitra bisnis pencahayaan China sing andal kanthi desain cahya sing apik, rega berkualitas lan terjangkau. Kualitas lan nilai tetep dadi prioritas utama Haus lighting!

certificate-1

Sertifikasi Kita