Profil Perusahaan

ff-kompetisi-stiker-cilik

Haus Lighting Limited didegaké ing 2013

Haus Lighting Limited minangka produsen lampu sing berkembang kanthi dinamis, sing nyedhiyakake solusi pencahayaan sing paling apik kanggo bangunan komersial lan omah.

We diadegaké ing 2013 karo pabrik pabrik liwat 1500 kothak meter lan 200 kothak meter showroom, dumunung ing kutha Zhongshan sajarah China.We are utamané prodhuksi macem-macem lampu hiasan interior, kalebu lampu gantung, Lampu gantung, lampu gantung, Lampu langit-langit, Lampu tembok, Lampu meja, Lampu lantai lan lampu proyek kustomisasi kanthi macem-macem pilihan bahan, kayata logam, aluminium, stainless steel, kuningan, kaca, marmer lan liyane kasedhiya.

Gaya produk kita kalebu saka lampu hias interior jinis pawon retro nganti luwih akeh gaya miturut tren fashion desain lan popularitas, kayata lampu LED desain modern lan prasaja, lampu gantung kristal mewah lan lampu khusus proyek miturut syarat.

Layanan OEM lan ODM diwenehake lan ndhukung 3 jalur produksi, 1 garis tes tuwa lan 1 set tester bola terintegrasi, 1 potong detektor bocor voltase dhuwur lan mesin tes IP sing ana gandhengane, kabeh lampu dikempalken sawise mriksa lengkap lan tes kanthi laporan QC sing jelas. kanggo njamin saben lampu stabil kualitas dhuwur.

Kanthi pengalaman sugih ing lapangan cahya lan nindakake bisnis ngekspor luwih saka 8 taun, produk cahya sing digunakake digunakake ing macem-macem hotels, departemen, omah omah, Villas lan resorts kabeh ndonya lan wis angsal reputasi apik saka kualitas dhuwur lan apik long term layanan dening kita terus efforts .

Motto Kita

Haus Lighting, Padhangake jagad!

Kanggo mesthekake kemampuan rega sing kompetitif lan desain lampu sing apik, lampu Haus tetep nambah kontrol kualitas sing luwih maju, manajemen modern lan duwe hubungan kerjasama sing apik karo Epistar, Bridgelux, CREE, Osram, Philip, Lifud, Meanwell lan nyedhiyakake sing paling cocog. solusi cahya kanggo nyukupi kabutuhan beda.

Lan akeh produk lampu dekoratif seri wis duwe sertifikasi CE, sauntara, kabeh komponen tundhuk karo UL, CUL, SAA, Rohs, CB lan ana gandhengane karo aksesoris sing diakoni sacara internasional.Kita usaha kanggo dadi partner bisnis cahya China dipercaya karo desain cahya ayu, kualitas dhuwur lan rega terjangkau.Kualitas lan nilai terus dadi prioritas utama lampu Haus!

sertifikat-1

Sertifikasi Kita