Sugeng rawuh ing Haus lighting

Haus Lighting Limited minangka pabrikan cahya sing berkembang kanthi dinamis, sing nyedhiyakake solusi pencahayaan paling apik kanggo bangunan komersial lan perumahan.

Napa PILIH KAMI

Haus Lighting Terbatas pilihan sampeyan sing aman.

  • All lamps are packed after doing full inspection and tests with clear QC report to guarantee every lamp stable high quality.

    Kualitas

    Kabeh lampu dipasang sawise mriksa lan tes lengkap kanthi laporan QC sing jelas kanggo njamin saben lampu berkualitas tinggi stabil.

  • Our product style ranges from the retro kitchen type interior decorative lamps to more styles ranges according to design fashion trend and popularity , such as modern and simple design LED light fixture,luxury crystal chandelier and project custom light according to requirement.

    Bhinéka Gaya

    Gaya produk kita mulai saka lampu dekoratif interior pawon retro nganti gaya liyane, miturut tren lan popularitas mode desain, kayata lampu modern lan desain LED modern, lampu gantung kristal mewah lan lampu khusus proyek miturut sarat.

  • Lighting products are widely used in different hotels, departments, residential housing, and has won a good reputation for high quality and long-term good service.

    Reputasi

    Produk lampu digunakake ing macem-macem hotel, departemen, omah omah, lan entuk reputasi apik kanggo layanan sing apik lan jangka panjang.

Kondhang

Produk kita

Produk sing nyenengake lan praktis sing bisa dipilih.

Kita ngupayakake dadi mitra bisnis pencahayaan China sing andal kanthi desain cahya sing apik, rega berkualitas lan terjangkau. Kualitas lan regane terus dadi prioritas utama Haus!

sopo awake dhewe

Haus Lighting Limited minangka pabrikan cahya sing berkembang kanthi dinamis, sing nyedhiyakake solusi pencahayaan paling apik kanggo bangunan komersial lan perumahan. Kita diadegake ing taun 2013 kanthi pabrik pabrikan luwih saka 1500 meter persegi lan ruang pamer 200 meter persegi, dununge ing kutha Zhongshan sejarah China.

Kita utamane ngasilake macem-macem cahya dekorasi interior, kalebu lampu gantung, Lampu liontin, Lampu Gantung, Lampu Langit-langit, Lampu Dinding, Lampu Meja, Lampu Lantai lan Lampu Proyek Kustomisasi kanthi macem-macem pilihan bahan, kayata logam, aluminium, stainless steel, kuningan, kaca, marmer lan liyane kasedhiya.

  • company pic